Monumenten kozijnen en beschermd stadsgezicht

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Monumenten kozijnen en beschermd stadsgezicht

Beschermd stadsgezicht en monumentale kozijnen.

Wat u op onderstaande foto ziet noemen wij model Amsterdam, een typisch authentiek ogend Hollands schuifraam.
Doch dit raam is gebouwd met een draai- kiepraam en het bovenste raam gemonteerd als vast. Verder is dit niet te onderscheiden van een authentiek schuifraam en voldoet aan de modernste normen en waarden van zowel warmte als geluidsisolatie, de ramen zijn maar liefst 68 mm dik, vooorzien van dubbele tochtkaders en HR++ beglazing. De stijlen van de kozijnen zijn zelf maar liefst 140 mm. Het geheel is gemaakt van hardhout Meranti met KOMO en CE keur.



Al in de aflak gespoten in een door u gewenste RAL kleur en de beglazing is reeds geplaatst door ons, voor u heeft dat als groot financieel voordeel dat u geen schilder of glaszetter meer hoeft te laten komen en direct van uw nieuwe kozijnen kunt genieten.

Ook deze kozijnen zijn van een uitermate degelijke kwaliteit en bieden wij aan voor de scherpste prijzen. Een offerte voor deze kozijnen kunt u aan vragen via onze e-mail  info@kozijnenambacht.nl  vermeld u dan wel de circa maatvoering en al uw gegevens.U ontvangt dan binnen zeven dagen onze offerte.


    
 
                                                            
 

    
                     

Share our website