Hardhouten kozijnen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Hardhouten kozijnenHardhouten kozijnen geven sfeer en charme aan uw woning, daarnaast is hardhout van nature al een isolerend materiaal wat zich ook nog eens makkelijk laat bewerken.
Bij normaal onderhoud mag u verwachten dat hardhouten kozijnen een levenlang meegaan met een minimale levensduur van 50 jaar. Dit in tegenstelling van kunststof kozijnen die afhankelijk van de kwaliteitsklasse en onderhoud tot 30 jaar meegaan.

Onze hardhouten kozijnen worden gebouwd op duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan binnenbeglazing.  Zonder meerprijs zijn al onze ramen en deuren standaard 68mm dik en voorzien van dubbele tochtkaders wat weer garant staat voor een absolute tochtvrije afdichting.

Om u te ontzorgen van ongemakken na plaatsing van deze kozijnen wordt bij ons standaard het glas al in de fabriek geplaatst. U heeft geen ongemak of kosten van een glaszetter meer. Ook spuiten wij alles tweemaal in de grondverf en tweemaal in de aflak in een door u gewenste RAL kleur, ook hier heeft u geen ongemak of kosten van het schilderwerk. Na plaatsing kunt u dus gelijk van uw nieuwe kozijnen genieten.

Door onze manier van plaatsing zijn de plaatsingssporen van schroefgaten e.d bijna nihil. Onze hardhouten kozijnen zijn altijd op maat gemaakt en zijn te verkrijgen van modern tot authenthiek ogende schuiframen maar waarvan wij het onderste raam als draai- kiepraaam bouwen.
Dit laatste model noemen wij model Amsterdam.   

Model Amsterdam, ogend als Authenthiek 
schuifraam doch het onderste raam als
draai-kiepraam gebouwd.
Reguliere strakke vormgeving
  
 
               
 

        
             
                                      

           


                       

Share our website