Informatiepagina's

Schuifpuien


 
Indien u op zoek bent naar een op maat gemaakte hefschuifpui, dan bent u hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. Schuifpuien kunnen wij maken met een enkele schuifdeur, een dubbele schuifdeur en zelfs met een driedubbele schuifdeur. Ook de lengte is onbeperkt, onder een foto van een hefschuifpui van 15 meter waarvan het langste element 5,8 meter is.
 
 
Net als al onze andere producten kunt u ook hier verzekerd zijn van absolute kwaliteit. Niet alleen stellen wij aan het hardhout hoge eisen, maar ook aan het beslag. Standaard gebruiken wij in onze schuifpuien beslag dat tot maar liefst 300 kilo per deur belastbaar is. U mag er dan ook vanuit gaan dat onze schuifpuien met één vinger zijn te bedienen.
 
                  
 
VOORDELEN
Een paar voordelen van een schuifpui ten opzichte van tuindeuren zijn:
  • Ruimte besparend ten aanzien van een draaiende deur.
  • De deur breedte is groter dan een enkele geopende draaiende deur.
  • Een schuifdeur kan op elke gewenste kierstand gezet worden.
  • Een schuifdeur is niet vatbaar voor als de wind erachter slaat. 
     
     
     
ONDERHOUD
Ook bij schildersonderhoudwerkzaamheden bied de schuifpui een paar voordelen. Alle rubberen tochtstrippen zijn in een simpele handeling eenvoudig te verwijderen en terug te plaatsen, zo heeft u nooit gemorste verf op de tochtstrippen. Ook de deur is in een oogwenk te verwijderen.
 
Zoals u op de fotos kunt zien is de afwerking van onze schuifpuien subliem en alles is roestvrijstaal afgeschroefd. Alle hier geplaatste fotos zijn van een kozijn wat nog niet in de grondverf is gespoten zodat u duidelijk kunt zien hoe de afwerking is. Namelijk strak, alles netjes sluitend, goed passende verbindingen en hardhout met een zeer dicht volume en een hoog soortelijk gewicht.
 
            
 
Indien u graag vanuit de woonkamer de tuin wilt kunnen inlopen en twijfelt tussen een hefschuifpui of tuindeuren, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvend en deskundig advies en zetten zonder enige verplichtingen de kosten voor u duidelijk op een rijtje
 

Share our website

Quicklinks

Twitter

https://twitter.com/Kozijnenambacht

Facebook