Informatiepagina's

Hardhouten en kunststof importkozijnen


Onze hardhouten importkozijnen
Naast dat wij onze eigenproductielijn hebben, importeren wij ook rechtstreeks hardhoutenhouten en kunststof kozijnen uit Polen en Duitsland die in samenspraak met de producent geheel op de Nederlandse markt zijn afgestemd. 

Deze importkozijnen voldoen aan de meest moderne waarden van isolatie, inbraakveiligheid maar ook  duurzaamheid en onderhoudsvriendelijk horen daarbij. U kunt dezelfde hoge kwaliteit verwachten als dat deze kozijnen uit onze eigen productielijn zouden komen.

Nieuwbouw en renovatie
Indien u gaat nieuwbouwen of renoveren, kunnen de kortingen oplopen tot 30%, op een heel project kan dit duizenden euros schelen. Maar natuurlijk kunt u ook een enkel kozijn bestellen.


Importkozijnen toegepast op een renovatie project
  

Uw voordeel van onze hardhouten importkozijnen
* U kunt van ons door onze jarenlange ervaring een enorme vakkennis verwachten en dus ook  een enorme kwaliteit verwachten van onze importkozijnen
* U kunt hiermee tot duizenden euros besparen
* Indien gewenst plaatsen wij deze kozijnen ook voor u, en wikkelen wij van inmeten tot plaatsing geheel af en heeft u maar één aanspreekpunt
* Wij komen kosteloos persoonlijk bij u inmeten
* U kunt een enorme service van ons verwachten
* Indien gewenst hebben wij voorbeelden beschikbaar
* Alle maatvoeringen en eisen geheel op de Nederlandse markt afgestemd
* Ook hier heeft u binnen zeven dagen een geheel vrijblijvende offerte van ons in huis
* Levertijd zes weken


Bij ons vind u kwalitatief de beste kunststof kozijnen tegen de aller scherpste prijzen wat op een hele woning soms duizenden euros kan besparen. 
Share our website

Quicklinks

Twitter

https://twitter.com/Kozijnenambacht

Facebook