Informatiepagina's

Kozijnen en ons bedrijf


Kozijnenambacht is opgericht in 2003, sindsdien is de naam Kozijnenambacht een begrip geworden in Zeeland voor kwaliteit tegen gunstige prijzen voor de afnemer, niet alleen in Zeeland maar ook buiten deze regio met name op de Zuid Hollandse eilanden is Kozijnenambacht een gerenommeerde naam aan het worden en word er vanuit deze hoek steeds meer een beroep op ons gedaan.

Waar wij ons met name in onderscheiden is niet alleen onze gunstige marktprijzen maar ook;
  • Eerlijk en betrouwbaar advies naar onze opdrachtgevers
  • Een goede service
  • Alle uit te voeren werkzaamheden als mede plaatsen geheel in eigen beheer ( u heeft dus slechts één aanspreektpunt)
  • Vlotte, vrijblijvende, kosteloze en goed gedetailleerde offertes binnen zeven dagen in huis
  • Aanvaarding van zowel kleine ( bijvoorbeeld een enkel raam) als grote opdrachten (bijvoorbeeld complete woningen)
  • Door onze jarenlange ervaring bieden wij u een enorme vakkennis aan; warmte- en geluidsisolatie, inbraakveiligheid en gemeentelijke eisen
  • Geen voorrijkosten
  • Spoedopdrachten in overleg mogelijk

 

 renovatie

Een bijkomend ander groot voordeel voor u als (mogelijke) opdrachtgever is dat er altijd een persoonlijk contact is tussen ons en u als klant. Het maakt daarbij niet uit of het om een kleine of grote opdracht gaat, Wij nemen alle tijd voor u.

 
Eigen productielijn: In onze eigen productielijn maken we uitsluitend hardhouten kozijnen zowel regulier, monumentaal als voor nieuwbouw en renovatie. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk gebouwd waar u als opdrachtgever een zeer lange levensduur van mag verwachten. Zeer prijsgunstig voor een sublieme kwaliteit welke soms tot wel 25% of meer onder de prijs ligt van collega bedrijven. Ook als u specifieke wensen heeft kunnen wij dit in uw kozijnen voor u verwezenlijken. Standaard worden onze producten tweemaal in de grondverf gespoten en tweemaal in de aflak in een door u gewenste RAL kleur zonder meerkosten.

Import hardhouten kozijnen: Net als de grotere kozijnen leveranciers importeren wij ook hardhouten kozijnen voor renovatie en nieuwbouw. En ook hier bieden wij u de meest gunstige prijs. Dit kan een enkel kozijn zijn maar ook voor een complete woning. Deze hardhouten kozijnen zijn in samenspraak met ons geheel op de standaardnormen van de Nederlandse markt afgestemd . U kunt hier dezelfde kwaliteit verwachten als van onze eigen productielijn. Deze importkozijnen voldoen aan de meest moderne normen en waarden van warmte- en geluidsisolatie en inbraakveiligheid. Ook hier een sublieme kwaliteit en ook hier standaard tweemaal in de grondverf gespoten en zonder meerkosten tweemaal kosteloos in de aflak en in een door u gewenste RAL kleur. Ook deze kozijnen zijn geheel op de gewenste maat gemaakt. Leverbaar in dubbelglas en driedubbelglas.  Levertijd circa zes weken. spoedopdrachten zijn hier niet mogelijk.

 
Import kunststofkozijnen: Ook hier ...net als de grotere kozijnenleveranciers importeren wij ook kunststofkozijnen. Deze kunststofkozijnen zijn ook hier weer geheel in samenspraak met de leverancier geheel op de standaardnormen en waarden van de Nederlandse markt afgestemd. 
Wij kennen hier twee soorten in te weten; met of zonder houtnerf structuur en dan weer te onderscheiden in renovatie of nieuwbouw. Ook deze kunststof kozijnen zijn van een bijzondere kwaliteit. 

Leverbaar in dubbelglas en driedubbelglas. Levertijd circa zes weken.


 
 
 

Eerlijk en betrouwbaar advies
Omdat wij zowel producent en importeur zijn van hardhouten kozijnen en leverancier en importeur van kunststofkozijnen en dus geen belangen verstrengeling hebben of u voor hardhout of kunststof kiest. Kunt u ons volledig vertrouwen op de voor en nadelen van zowel hardhout als kunststof. Overigens wie denkt of zich heeft laten voorlichten dat kunststofkozijnen onderhoudsvrij zijn heeft het volledig mis. Als u kunststof kozijnen goed wilt onderhouden zal eenmaal per jaar deze kozijnen in de was moeten zetten. 

 
 
Monumentale kozijnen
Ook voor monumentale kozijnen of beschermd stadsgezicht kunt u op ons een beroep doen.

Heeft u al een offerte van een collega bedrijf? dan brengen wij graag geheel kosteloos en vrijblijvend een tegenofferte voor u uit.
                                                                                                          

Renovatiekozijnen uit eigen productie                                                                                   
   
info@kozijnenambacht.nl
Tel: 0118 - 620040

Share our website

Quicklinks

Twitter

https://twitter.com/Kozijnenambacht

Facebook